16/09/2020: Stadsspel

16-09-2020

Verdwalen in 't Stad zal niet snel meer gebeuren na je deelname aan dit geweldige stadsspel. Samen met enkele medestudenten word je van de ene naar de andere plek in Antwerpen gestuurd en leer je zo het historisch centrum en de moderne elementen, zoals de uitgaansbuurten, kennen. Onderweg moet je bovendien ook opdrachten tot een goed einde zien te brengen. 

Het spel wordt gecoördineerd door ons, het Praesidium, aan de hand van Snapchat. Eén iemand per groep voegt ons toe op Snapchat en zo ontvangen jullie de verschillende opdrachten en locaties. 

De verschillende teams volgen elk een andere route zodat ze elkaar zeker en vast niet tegenkomen. Er wordt verwacht dat iedereen zo veel mogelijk anderhalve meter afstand bewaart van elkaar en dat er een mondmasker wordt gedragen wanneer dit niet mogelijk is. 

Het spel duurt van 10:30 tot 13:00 met een half uur lunchpauze (iedereen voorziet eigen eten). Het stadsspel volgt onmiddellijk op de presentatie van Calesa (10:15 SJM). We verzamelen in de inkom van campus Sint-Jacobsmarkt (Sint-Jacobsmarkt 49). Meld je aan van zodra je toekomt, zo kunnen we meteen starten aan de groepsverdeling. De persoonlijke informatie wordt gedurende een periode van drie weken bijgehouden voor eventuele contactopsporing.  

Inschrijven is niet nodig hiervoor! Dus wil je last minute nog meedoen, voel je vrij!


Meer info over de startersdagen (activiteiten, locaties etc.) vind je via:
https://www.arts.kuleuven.be/studeren/studenten/antwerpen/startersdagen-2020