Lockdown 2.0

15-11-2020

CALESA on STRAVA


Calesa is nu officieel ook te vinden op Strava!

Strik je veters, klik je vast en maak je borst nat. Samen sporten we ons door de 2e lockdown heen. 


NETFLIX PARTY


Naar de bioscoop gaan of samen op de bank lekker netflixen zit er voorlopig even niet meer in. Gelukkig biedt Netflix een corona-proof alternatief aan met de lancering van de Netflix Party functie. Zo kunnen we toch nog een beetje samen genieten van die gezellige 'bingewatch' avonden.

Swipe en ontdek hieronder hoe je samen met vrienden Netflix kunt kijken.


BIERPONG


De activiteit bij uitstek op een normale voordrink en al jarenlang een echte partyhit. De virtuele versie is allesbehalve een slap afkooksel van het originele spel en een leuke manier om samen met vrienden wat stoom af te laten. Bovendien is is het de perfecte training om in post-coronatijden iedereen een poepje te laten ruiken en de 'beerpongmaster' te worden

Benodigdheden: tafel, zes bekers, een computer of gsm, 2 pingpongballen.


Opzetting van het spel: Je zet je computer aan de overkant van de tafel (of op een stoel of kruk achter de tafel). Je zet de zes bekers in de correcte opstelling (een driehoek met de punt naar je toe) voor de computer, zodat je tegenstander kan zien of je hebt gescoord of niet. Ga dan aan de andere kant van de tafel staan, tegenover de computer. Als beide spelers dit hebben gedaan, kan het spel beginnen.


Spelregels: Je mag per beurt twee balletjes in de beker proberen te gooien. Als je twee balletjes in de beker hebt kunnen gooien, dan krijg je een tweede beurt. Nadat je de balletjes in een beker hebt gegooid, dan moet je de bekers wegzetten. Wanneer je een bal scoort, moet de tegenstander een slok nemen van zijn/haar gekozen drankje. Aangezien de tegenstander de bal niet kan wegslaan, mag je de bal niet laten botsen op de tafel.


P.S. Via Plato kan je ook samen met vrienden spelletjes spelen online! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app downloaden.Tussendoortje