Praesidium 2021-2022

Praeses: Siemen

  • Als Praeses bewaart Siemen het algemene overzicht van alles binnen en rond Calesa. Samen met de andere leden van het Preasidium werkt hij samen aan een jaar gevuld met leuke activiteiten. Met vragen kan je altijd bij hem, maar natuurlijk ook bij de andere leden, terecht.

Vice-Praeses: Ann-Sophie

  • De Vice-Praeses staat altijd klaar aan de zijde van de Praeses en zorgt dat alles overzichtelijk en correct wordt bijgehouden. Ann-Sophie is de rechterhand van Siemen en ze werken dan ook nauw samen.

Quaestor: Dries

  • Als quaestor waakt Dries over de 'schatkist'. Deze Excel-wizard beheert de budgetten van activiteiten, regelt de subsidies, verzekering en zoveel meer.

Onderwijs: Jessica

  • Jessica is dit jaar onze verantwoordelijke voor onderwijs. Zij vertegenwoordigt de studenten van onze campus, jullie dus! Dit door vergaderingen bij te wonen waar belangrijke beslissingen worden genomen rond examenroosters, ECTS-fiches, docentenevaluaties, enzovoort. Bovendien weet je als functie onderwijs interessante info over onze campus als allereerste...

Feest: Yara

  • Feest spreekt voor zich: feestjes organiseren! Dit jaar kunnen we opnieuw leuke TD's verwachten in Calesa's stamcafĂ©, Den Echo. Ook de jaarlijkse kroegentocht staat op de planning, samen met nog een hele hoop andere leuke evenementen.

Media: Amelie

  • In team Media houden we ons bezig met alle social media posts, banners, evenementen, posters, en ga zo maar door. Dit om op een creatieve manier alle activiteiten onder de aandacht te brengen. Het creatief brein dit jaar is Amelie, zij staat aan het hoofd van het team.

Cultuur: Anne

  • Team Cultuur organiseert activiteiten met een dubbele functie. De eerste is simpel: zorgen voor plezier, en ervoor zorgen dat studenten van verschillende talencombinaties elkaar ook eens leren kennen. De tweede: de deelnemers iets bijbrengen, zowel op cultureel als professioneel vlak. Bijvoorbeeld de uitstap naar het DG Tolken - Missie geslaagd, vinden wij!

Internationalisering: Anne

  • Anne is dit jaar onze Miss International. Zij staat klaar voor alle vragen, problemen en twijfels over Erasmus en is de hoofdverantwoordelijke bij de organisatie van de Erasmusbeurs, die je helpt bij de keuze voor een internationaal avontuur. Ook worden er evenementen georganiseerd voor inkomende en uitgaande Erasmussers.

Sport: Ines

  • Sportieveling Ines staat klaar om ons voetbalteam doorheen de Antwerp Students League te coachen. Wie weet winnen we dit academiejaar wel de beker! Hoe dan ook blijft deelnemen natuurlijk belangrijker dan winnen. Ook volleybal en zaalvoetbal zullen opties zijn in het sportprogramma, net als de 10-urenloop en zoveel meer.

PR: Niels

  • Als PR gaat Niels op zoek naar sponsors om onze evenementen en ledenvoordelen een boost te geven.