Toekomstige evenementen

Voorbije evenementen


📅 Dinsdag, 5 december🕘 15u. – 21u.30, Afterparty in Den Echo om 21u.30

Open podium

21-11-2023

Zin om jouw liefde voor een taal, auteur of gedicht te delen met je vrienden? Dinsdagmiddag krijg je daar de *uitgelezen* kans voor. Kom een stukje voorlezen op ons open "podium" voor studenten.
Ons Praesidium bijt de spits af met onze eigen favoriete stukjes proza en poëzie, maar daarna is de vloer voor jullie. Niet bang zijn, het...

Voorleesweek

20-11-2023

Herinner jij je de voorleesavond nog? Het was vorig academiejaar de afsluiter van de internationale weken. Dit jaar doen we het een beetje anders: we maken er een hele voorleesWEEK van. De week van 20 t.e.m. 24 november staat in het teken van POËZIE. Dit is de planning:

Een potje Uno, weerwolven of wat pantomime met Times Up! Wat is er nu plezanter dan je te ontspannen samen met je vrienden?
Iedereen is welkom op dinsdagmiddag 14 november om mee te spelen.
Alle spelers en toeschouwers, als je niet mee wilt spelen, zijn welkom aan de hoge tafels op SJM.

Ben jij een ervaren chauffeur of een echt gevaar op de weg?
Iedereen is welkom om zijn race-skills boven te halen op 7 november tijdens ons heuse Mariokart toernooi. Je zal misschien met een kapotte auto naar huis gaan, maar zeker niet met lege handen...
Voor alle deelnemers wordt er een gratis drankje voorzien.
De winnaar...

Altijd aan het lekkerbekken op die internationale gerechten? Of meer fan van echte Belgische kost? Dan is 26 oktober de uitgelegen kans om van al dat lekkers te proeven! Jullie zijn dan allemaal welkom vanaf 18u op SJM. Breng zelf een typisch gerecht (of je favoriete) mee uit jouw thuisland. @internationale studenten, we zijn vooral benieuwd wat...

Grote honger of een goesting?
Voor alle hongerige studenten voorzien wij op 18 oktober (woensdagmiddag) vers gemaakte croque monsieurs!

OpeningsTD

09-10-2023

It's sweet to be back! Omdat alle studenten met volle goesting aan het schooljaar beginnen 🙃 willen we ervoor zorgen dat iedereen het naar z'n zin heeft. Daarom kan je in ons geliefde stamcafé Den Echo komen genieten van onze sweet deals op onze openingsTD 🎉

Zoals elk jaar organiseert Calesa ook dit jaar een tweedehands boekenverkoop, waar iedereen hun handboeken aan een voordelige prijs kan aan- en verkopen.

Kom samen met Calesa Spoor Oost op z'n kop zetten en geniet van een geweldig feestje. Je kan samen met ons 's middags vertrekken of je komt gewoon na je lessen af.

Iedereen is welkom dinsdag- en donderdagmiddag om een heerlijke home-made iced tea of virgin mojito te komen drinken. 🍹
Voor diegene die graag nog een lidkaart en goodiebag willen, is dit ook hun kans om deze in te slaan.

Openingsweken

25-09-2023

Het nieuwe academiejaar gaat van start en dat wil ook zeggen dat we afscheid nemen van de zomer, maar niet voordat iedereen kan genieten van een drankje in onze zomerbar.
Om helemaal in het nieuwe te springen gaat Calesa zowel op STUDAY als hun eigen openingTD er een knalfeestje van maken.
Sommige studenten willen van het oude af...