KALENDER

ENGLISH VERSIONS are always below

Beste studenten

2022 is goed vertrokken. De Lente is in aantocht, het zonnetje schijnt weer wat meer, en de cijfertjes dalen. Dat is een goed voorteken voor dit semester! We zullen er weer een goedgevuld semester van maken met veel ambiance.

Hiernaast zie je de kalender voor dit semester. Er komen weer een heleboel leuke activiteiten aan, waaronder een voorleesactie voor het goede doel, een uitstap naar de VRT, een paar goeie feestjes en een spetterende cantus (of twee?). Wij kijken er enorm naar uit! Jullie hopelijk ook. 

Groetjes
Praesidium Calesa 2021-2022

Vergeet niet door te klikken en je indien nodig in te schrijven via de link!

De uitstap naar de VRT ligt officieel vast op 3 mei 2022 om 14u en zal ongeveer 1,5u duren. Hou die datum dus zeker vrij en zet het uur duidelijk in je agenda! Voor iedereen die lid is van Calesa zal de rondleiding €15 kosten. Voor niet-leden komen de vervoerskosten er nog bij. Alle verdere praktische info (hoe...

De filmavonden zijn ondertussen traditie geworden bij Calesa. Dit semester vindt de filmavond plaats op 2 maart in de aula van Sint-Jacobsmarkt. Jullie worden om 20u verwacht in de aula.

Koning Winter vertrekt binnenkort terug naar huis, maar om nog even van zijn aanwezigheid te genieten zullen we op 22 februari een gezellige winterwandeling maken in Antwerpen. We vertrekken en komen aan bij Sint-Jacobsmarkt. Trek je wandel- en handschoenen, sjaal en muts dus maar aan, zodat je het niet te koud krijgt. Achteraf kunnen opwarmen met...