Schrijfwedstrijd

Beste Calesianen,

Ook dit jaar houdt Calesa een schrijfwedstrijd. Heb jij een passie voor literatuur en wil je wel eens zelf een verhaal schrijven? Doe dan mee! Elke student van onze campus mag een kortverhaal van maximaal 2000 woorden schrijven, en dat opsturen naar calesa.kuleuven@gmail.com als een Word-bestand. De hoofdprijs is een bon van de Standaard Boekhandel t.w.v. € 50 en de 2de prijs is een studentenpakket t.w.v. € 30.Jouw kortverhaal wordt beoordeeld door onze jury: Jacky Stijven, Paul Sambre en Winibert Segers. De jury selecteert de twee beste kortverhalen, die sowieso een prijs winnen! Daarna kiezen jullie zelf, alle studenten samen, welk verhaal de uiteindelijke hoofdprijs wint! De deadline voor het indienen van je kortverhaal is 24 februari 2023.

Lees zeker het reglement na op onze website voor je je kortverhaal indient. Veel succes! Wij kijken er enorm naar uit om jullie literaire creaties te ontvangen.

Groetjes,

Het Calesa Praesidium


! UPDATE: je kan vanaf nu stemmen op je favoriete kortverhaal. Scan de QR-code en vul het formulier in. De winnaar van de schrijfwedstrijd zal woensdag 29 maart bekend gemaakt worden !