Praesidium 2023 - 2024

Praeses

Deze functie wordt opgenomen door Jolene (NL-FR-DU). Dat zij dit jaar de 'baas' mag spelen, kwam onverwacht als opportuniteit op haar pad. Ze zal de andere leden delegeren en verantwoordelijkheid opnemen waar nodig.  Wist je dat Jolene de eerste praeses op Erasmus is? Haar Erasmusuitwisseling in Duitsland zal haar niet tegenhouden om een fantastische praeses te zijn! 

Vice-praeses

Dit jaar zal Marie (NL-FR-VGT) deze taak met heel veel liefde uitvoeren. Ze is de vertrouwenspersoon bij uitstek en ondersteunt de praeses waar nodig.
Wist je dat Marie een irrationele angst heeft voor rooster in de straat? Ze loopt altijd rond putdeksels of rioolroosters zodat ze er zeker niet kan invallen.

Onderwijs

Samen zullen Janne (NL-FR-VGT) en Stijn deze functie tot een goed einde brengen. Heb je opmerkingen over de richting of over eender wat? Zeur hen maar om de oren en ze kaarten het aan. 
Wist je dat Janne altijd heel onbeleefd staat te staren als ze mensen ziet gebaren op straat? Dit doet ze omdat ze gefascineerd is en vrienden wil worden met hen.


Onderwijs

Samen zullen Janne en Stijn (NL-ENG-DU) deze functie tot een goed einde brengen. Heb je opmerkingen over de richting of over eender wat? Zeur hen maar om de oren en ze kaarten het aan.
Wist je dat Stijn een reptiel als huisdier heeft en zelf gigantisch lang is? Stijn rondt hun grootte af op 200 cm omdat die niet verder durft te meten.   

Cultuur

Hanne (NL-ENG-VGT) zal dit jaar allerlei toffe en leerzame uitstappen organiseren zodat er toch wat ontspanning tussen de inspanningen door kan zijn.

Wist je dat Hanne haar lievelingseten soep is? Als het interessanter moet zijn; ze heeft ooit een astronaut ge├»nterviewd die zich op dat moment in de ruimte bevond. 


Media

Alle communicatie verloopt via Yanthe (NL-ENG-VGT). De posters, schermen en online kanalen zullen aan haar creativiteit moeten geloven.  Wist je dat als Yanthe zich concentreert, ze haar tong uitsteekt? Het gebeurt onbewust en ziet er grappig uit.

Met z'n allen zullen ze ervoor zorgen dat het een topjaar wordt!