Toekomstige evenementen

Voorbije evenementen


Zoals elk jaar organiseert Calesa ook dit jaar een tweedehands boekenverkoop, waar iedereen hun handboeken aan een voordelige prijs kan aan- en verkopen.

Kom samen met Calesa Spoor Oost op z'n kop zetten en geniet van een geweldig feestje. Je kan samen met ons 's middags vertrekken of je komt gewoon na je lessen af.

Iedereen is welkom dinsdag- en donderdagmiddag om een heerlijke home-made iced tea of virgin mojito te komen drinken. 🍹
Voor diegene die graag nog een lidkaart en goodiebag willen, is dit ook hun kans om deze in te slaan.

Openingsweken

25-09-2023

Het nieuwe academiejaar gaat van start en dat wil ook zeggen dat we afscheid nemen van de zomer, maar niet voordat iedereen kan genieten van een drankje in onze zomerbar.
Om helemaal in het nieuwe te springen gaat Calesa zowel op STUDAY als hun eigen openingTD er een knalfeestje van maken.
Sommige studenten willen van het oude af...

Stadsspel

22-09-2023

Leer de studentenbuurt in Antwerpen kennen door deel te nemen aan ons stadsspel. Ontdek andere campussen, cafés en nog vele andere nuttige plekjes ;)

We geven er nog een laatste keer een lap op! Haal die mooie hakken en glinsterende galajurken al maar uit je kast of trek je mooiste pak aan, want we toveren ons beliefde stamcafé den Echo om in een heus galafeestje. Iedereen welkom op maandagavond vanaf 21u om te komen genieten van een gratis pintje, Bacardi-cola aan € 6 of een fles cava aan € 20....

Bezoek KMSKA

25-04-2023

Het KMSKA (Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen) is hét culturele kroonjuweel van Vlaanderen. Na een lange renovatie van 11 jaar opende het museum opnieuw zijn deuren. Benieuwd hoe dit prachtige museum er vanbinnen uitziet? Ontdek het samen met ons! Dinsdag 25 april brengt Calesa een bezoekje aan het KMSKA.

Just Dance

20-04-2023

Gooi die dansbeentjes maar los en kom donderdagavond je dansskills tonen! Iedereen is welkom vanaf 20u in de aula van campus Sint-Jacobsmarkt.

Lustrumcantus

04-03-2023

Hier is EIN DE LIJK de langverwachte Calesa Sangriacantus! En het wordt niet zomaar een cantus, want dit jaar viert Calesa haar 5 jarig bestaan, dat kunnen we niet zonder een zalige lustrumcantus voorbij laten gaan, toch? We hopen jullie maandag 20 maart allemaal te mogen verwelkomen in Den Beulenbak om samen met ons enkele liters witte of rode...

Een nieuw semester begint, dat wil zeggen nieuwe Calesa activiteiten! We starten het semester op zaterdag 18 februari met een superinteressante en wellicht nog lekkerdere uitstap naar Chocolate Nation in Antwerpen. Ideaal voor de chocoladeliefhebbers onder ons, want die krijgen een unieke kijk in de wereld van de Belgische chocolade en dat aan een...

Kan jij net zoals wij maar geen genoeg krijgen van de kerstsfeer? Worden jullie even vrolijk van de kersthits en de verlichte straten? Dan hebben we goed nieuws voor jullie! Niet alleen organiseren wij zelf een kerstmarkt (15 december, iedereen welkom trouwens ;)), we gaan ook naar de kerstmarkt van Antwerpen. Heb je zin om mee te gaan?

Wilde jij deze kerstperiode nog eens naar de kerstmarkt, maar is een tripje naar Duitsland toch iets te ver? Of zijn de prijzen op de kerstmarkt van Antwerpen toch net iets te duur? We got you! Wij nodigen je op 15 december graag uit voor onze kerstmarkt op het pleintje achter de Barbouf (Lange Nieuwstraat 7).
Vanaf 15h staan...