Toekomstige evenementen

Voorbije evenementen


Elke 2de maandag van de maand houden de studentenverenigingen van onze campus de Studentenruimte open om te komen lunchen! Drankjes verkrijgbaar aan de bar.

Buddy Night

08-10-2018

Maak kennis met jouw Buddy uit een hoger jaar op deze gezellige Buddy Night! Een Buddy hebben heeft enkel voordelen: tips over de examens, samenvattingen van moeilijke vakken, een gids in Antwerpen ... En wie weet hou je er ook wel een mooie vriendschap aan over.

Trap samen met ons de start van het nieuwe academiejaar af! Plezier verzekerd met dj Papa Mojito, een sushi workshop, een initiatieles gebarentaal, volksspelen ... Standjes met drankjes en hapjes aanwezig!

Tijdens het studeren even afleiding nodig? Op woensdagavond zin in een filmpje? Nood aan een wekelijkse dosis sport? Als Antwerpse student kan jij voordelig van het Antwerpse sport- en cultuurleven genieten!

We gaan er niet om liegen: studeren is duur. Een kot, een treinabonnement, nieuwe boeken ... Daar willen wij bij helpen! Ieder jaar organiseren we een boekenverkoop waarbij de hogere jaren hun boeken kunnen doorverkopen aan de lagere jaren. Steeds voor een democratische prijs. Zo dragen we niet alleen bij aan je portefeuille, maar ook aan het...