KALENDER

Beste studenten, 

De KU Leuven heeft beslist om alle extra curriculaire evenementen de komende weken te schrappen met onmiddellijke ingang.

Wij hadden als Praesidium al eerder beslist om onze wilde plannen opzij te zetten en deze activiteiten even uit te stellen. De huidige situatie maakt het haast onmogelijk om op een veilige en leuke manier fysieke activiteiten te organiseren. 

Jullie begrijpen uiteraard dat de gezondheid en veiligheid van iedereen zeer belangrijk is en dat dit dus een gepaste beslissing is. Samen komen we er sterker uit, want niet getreurd: onze wilde idee├źn zijn nog lang niet op! 

Even doorbijten en dan plannen wij jouw agenda gezellig vol. 

Wij hopen ten zeerste dat jullie deze beslissing begrijpen. 

Praesidium Calesa 2020-2021

Vergeet niet door te klikken en je in te schrijven via de link!

Naar de bioscoop gaan of samen op de bank lekker netflixen zit er voorlopig even niet meer in. Gelukkig biedt Netflix een corona-proof alternatief aan met de lancering van de Netflix Party functie. Zo kunnen we toch nog een beetje samen genieten van die gezellige 'bingewatch' avonden.

Erasmusbeurs

26-11-2020

Neem iets lekkers om te eten of te drinken, installeer jezelf op een gezellige plaats en join de collaborate sessies op Toledo via de International Office - Internationalisering Letteren en Sociale Wetenschappen - Campus Antwerpen. Op deze manier kun je antwoorden verkrijgen op alle mogelijke vragen over Erasmus en kun je zo alle informatie...

Calesa organiseert haar eerste coronaproof activiteit van het academiejaar! Een rustig opwarmertje om er wat in te komen. Heb je zin in een chille avond samen met je vrienden? Haal dan maar snel een kussentje en dekentje uit je kast en kom op 22 oktober naar onze filmavond in de aula van Sint-Andries!

Voor de ouderejaars (BA2 - BA3 en MA) gaat deze door op dinsdag 22 september 2020 van 10:00 tot 13:30 op campus Carolus (feestzaal en kapel). Meld je aan bij aankomst, dan tonen wij waar je je boeken mag uitstallen.

Verdwalen in 't Stad zal niet snel meer gebeuren na je deelname aan dit geweldige stadsspel. Samen met enkele medestudenten word je van de ene naar de andere plek in Antwerpen gestuurd en leer je zo het historisch centrum en de moderne elementen, zoals de uitgaansbuurten, kennen. Onderweg moet je bovendien ook opdrachten tot een goed einde zien te...

Ook dit jaar organiseren wij een fysieke tweedehands boekenverkoop voor alle studenten aan onze campus. We voorzien twee koop- en verkoopmomenten: op dinsdag 15 september 2020 tussen 14u en 17u voor de eerstejaarsstudenten en een tweede moment, voor de ouderejaars. (verdere info volgt)